Introductie

Aanbod

Activiteiten

Contact

 

Adresgegevens

Openbaar vervoer

Met de auto

Locatie

 


Adresgegevens

Dorpshuis 't Haoler Hoes
Stengelinstraat 18
9414 AV Hooghalen
T 0593-592340

info@dorpshuishooghalen.nl

naar boven

Openbaar vervoer

Vanuit Assen en Beilen (beide met NS-station) doet de buslijn Assen-Zweelo/Emmen Hooghalen aan. Vanaf de bushalte in het centrum van Hooghalen is het ongeveer 5 minuten lopen naar het dorpshuis. De dienstregeling is te vinden op www.qbuzz.nl
Vanuit Beilen is Hooghalen ook bereikbaar per regiotaxi.

naar boven

Met de auto

Vanuit het zuiden: A28 afslag 31 (Westerbork) linksaf de N381 op richting Beilen. Na 300 m afslag Beilen/Hooghalen. Aan het eind van de afslag (na 400 m) bij de rotonde de eerste afslag richting Hooghalen. Na 250 m bij de rotonde de tweede afslag richting Hooghalen. Na 5 km opnieuw een rotonde, neem de derde afslag. * U komt dan het dorp Hooghalen binnen. Tweede weg rechts (Hoofdstraat). Daarna eerste weg links (Laaghalerstraat). Na ongeveer 50 m aan de rechterkant vindt u het dorpshuis op het kruispunt Laaghalerstraat/Stengelinstraat.

Vanuit het noorden (nieuw): A28 afslag 31a (Assen-Zuid) en dan  richting Hooghalen. Bij de weg Graswijk gaat u bij de rotonde rechts richting Hooghalen. Na 4.km neemt u de afslag Hooghalen en rijdt u het dorp in. Neem in het dorp de derde weg rechts (Laaghalerstraat. Na ongeveer 50 m vindt u het dorpshuis op het kruispunt Laaghalerstraat/Stengelinstraat.  

naar boven

Locatie

In de regio

In Hooghalen

naar boven